Havaittava ero 

Austria Email tehdas

Itävaltalainen Austria Email kuuluu johtaviin eurooppalaisiin korkealaatuisten lämminvesivaraajien valmistajiin. Sen state-of-the-art-teknologiaa toteuttavassa puskurivaraajatehtaassa Euroopassa on myös fleece-eristetuotanto sekä oma korkealaatuisin tutkimusvälinein varustettu lämmitysteknologialaboratorio.

Austria Email on huippukumppani tukkumyyjille ja teollisuusasiakkaille, tarjoten tukea koulutusten ja tehdaskierrosten muodossa, kuten myös kumppanuusohjelmia ja kohdennettua markkinointia. Austria Email on markkinajohtaja ja myös Itävallan vanhin pörssiyhtiö. 75 vuoden kokemus emalointitekniikassa puhuu puolestaan:

  • 25 vientimarkkinaa
  • 350 korkeasti motivoitunutta työntekijää
  • Vuosittainen liikevaihto 65 miljoonaa euroa
 
Strateginen liitto

Itävallan ja Ranskan johtavat vedenlämmittimien valmistajat alkoivat työskennellä yhdessä, kun Atlantic Groupe osti 40 % vähemmistöosuuden Austria Emailista. Osake-enemmistö eli hieman yli 50 % on itävaltalaisilla Schaschl- ja Rauch-yrittäjäsuvuilla heidän holding-yhtiönsä Treibacherin kautta.

Vuonna 2012 Austria Email kävi läpi mittavan rationalisointiohjelman, ja huolimatta vaikeasta markkinatilanteesta tuottavuus ja oma pääoma kasvoivat. Sen asema vahvistui entisestään kun hallitus ja omistajaenemmistö päättivät ryhtyä yhteistyöhön Euroopan johtavan valmistajan kanssa. Tuloksena oli yhteistyö ranskalaisen Atlantic Groupen kanssa, joka kasvaa asteittain luoden lisäarvoa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Austria Email näkee tämän tehokkaana keinona vastata kasvaneeseen kansainväliseen kilpailuun ja mainitsee yhteistyön keinona pitää tuotanto Itävallan Knittenfeldissä ja säilyttää kaikki 350 työpaikkaa.

Austria Email ja Atlantic Groupe ovat molemmat markkinajohtajia omilla kotimarkkinoillaan. Austria Email:n myyntikumppaneille ja asiakkaille tutun tuotevalikoiman ja merkin lisäksi on nyt tarjolla ranskalaisen yhteistyökumppanin tuotevalikoima ja merkit. Yhteistyön ydinajatus piilee innovaatioiden kasvussa ja tuotteiden parantamisessa, erityisesti energiatehokkuuden ja vaihtoehtoisten energiamuotojen parissa. Atlantic Groupen vahva markkina asema 15 maassa ympäri maailman avaa myös uusia vientimahdollisuuksia Austria Emailille. Koska Austria Email on 158 vuoden iässään vanhin pörssiyhtiö Itävallassa, he jatkavat perinteisillä juurillaan, sillä yhtiö oli alun perin perustettu vuonna 1855 Itävaltalais – ranskalaisen konsortion toimesta.

Kaikki yhdestä yhtiöstä

Austria Email on asiantuntijasi, kun kyseessä ovat huippulaatuiset eristeet puskurivaraajiin ja lämminvesivaraajiin.

  • Tuotevaikoima on laaja, se kattaa kaiken kaikkiaan 385 mallia ja 1700 versiota.
  • Puskurisäiliöt, vedenlämmittimet ja eristeet valmistetaan kaikki omissa tuotantotiloissamme
  • Lyhyt toimitusaika, paikallisen varastomme ansiosta
  • Austria Email:lla on vuosien kokemus joka on johtanut korkean tason ydinosaamiseen eristysteknologiassa
  • Erittäin alhainen palautusprosentti (alle 0.1 %)
  • Valmistautuneena tulevaisuuden EU kehitykseen
  • Erinomainen tekniikka ja muotoilu