Varaajat lämpöpumpuille suoraan varastosta!

Austria Email varaajat nyt myös Suomesta!Puskurivaraajat maalämpöpumpulle

Nyt Suomestakin saa runsaasta varastovalikoimasta varaajat kaikkeen käyttöön edullisesti. Lämpöpumpuille suunnitellut varaajat ovat osa yli 150 vuotiaan Itävaltalaistehtaan 385 mallin valikoimaa. Austria Email varaajat on nyt saatavana 25 maassa.
Tervetuloa tutustumaan varaajiin joilla lämpöpumpun scop ja tehoreservi saadaan huippuunsa energiaa säästäen!
Suoraan varastosta käyttövesivaraajat, puskurivaraajat, aurinkovaraajat, hybridivaraajat, varastosäiliöt, tasaussäiliöt ja lämpöpumppuvaraajat.

Austria-Email omaa 150 vuoden historian Itävällan vanhimpana pörssiyhtiönä. Mallistossa on 385 varaajaa ja eri malleja jopa 1700.

 • Käyttövesivaraajat
  HR mallin varaajat lämpöpumpuille
  HRS mallin varaajat erikoissuurella kierukalla tehokkaille lämpöpumpuille
  WP SOL mallin varaajat aurinkokeräimelle ja lämpöpumpulle
 • Puskurivaraajat
  WPPS sarja maalämpöpumpuille ja on/off ilmavesilämpöpumpuille
  PSM, PSF ja PSR sarjat kerros- ja rivitaloihin
Edullisin lämmitysmuoto – lämpöpumppu kaipaa tuekseen varaajan

Costella Oy tarjoaa kattavaa valikoimaa alansa huipputuotteita energiatehokkaaseen lämmittämiseen ja viilentämiseen. Tämän päivän edullisin lämmitysmuoto perustuu aina lämpöpumppuun. Maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput taas tukeutuvat varaajiin käyttöveden tuotannossa ja lämpöenergian varastoinnissa.
WPPS-sarjan edulliset puskurivaraajat on varusteltu lämpöpumppukäyttöön. Niissä on vakiona vastusliitäntä kierrevastukselle sekä laippaliitäntä joko vastukselle tai kierukalle. Lämpötila-antureille on anturikanavat lähes koko varaajan korkeudella, joten kaikille lämpöpumpuille löytyy sopivat säädöt.
Vastukset sekä muut lisätarvikkeet toimitetaan tilattaessa halutun mallisina varaajan mukana.

Varaajat ja lämpöpumput – yhdessä enemmän säästöä

Atlantic Suomi  jälleenmyyjineen ja urakoitsijoineen omaa ainutlaatuisen tilaisuuden toimittaa kaikkien näiden tuoteryhmien parhaimmiston asiakkailleen. Atlantic lämmitysjärjestelmät käsittää parhaat ilmavesilämpöpumput kaikissa muodoissaan, niiden öljy- ja kaasukondenssihybridikattilat maalämpöpumppuja unohtamatta. Atlanticilla onkin ainoana valmistajana kaikki tämä  huippulämmitystekniikka tarjolla Suomen markkinoilla yhdeltä valmistajalta. Takana on Atlantic Groupen 16 tehdasta Euroopassa ja lähialueella.

Austria Email varaajat tarjoavat enemmän

Lämmitysalan asiantuntija-ammattilaiset jotka toimittavat teille parhaat Austria-Email lämpöpumppuvaraajat ja Atlantic lämpöpumppujärjestelmät, tuntevat myös lämmityskulujen säästäjinä parhaat ilmalämpöpumput.

Vivax Cool ilmalämpöpumppumallisto on kaiken kattava sekä kotikäyttöön, julkisiin rakennuksiin että teollisuuteen. Vivax vie ilmalämpöpumppujen suorituskyvyn aivan uudelle tasolle Suomessa. Vivax GENI huippumalli tuottaa 80% nimellistehostaan vielä -30 °C pakkasella.

Tarvitsetpa mitä hyvänsä uudisrakentamisen lämmitysratkaisua, lämmitysjärjestelmän remontointia tai energian säästöön liittyvää asiantuntemusta, käänny huoletta puoleemme. Työkalupakistamme löytyy kaikki parhaat eväät nykyaikaiseen uusiutuvaa energiaa hyödyntävään ratkaisuun teidänkin kotiinne.

Jätä kommentti